Om oss

En mangeårig drøm har blitt virkelighet med etableringenav Lykkeliten.
Det startet som så ofte, som en liten ide', som så gjennom årene med sying av egne modeller har utviklet seg til det som Lykkeliten nå vil føre videre.

Det er ikke alltid lett å finne det man søker, derfor finner du hos oss
Systue, hvor du kan få sydd din kreasjon, pluss et godt utvalg i dåpskjoler, brudepikekjoler og selskapsklær for barn, det aller meste designet av oss selv. Her hos oss har du mulighet til å finne, eller få sydd, det du drømmer om.

Kun det beste er godt nok for den nyfødte.
Stoffene vi bruker er utvalgt med dette for øyet. Vi har nydelige stoffer i silke og satin, blonder og silkebånd, pluss alt nødvendig sy-tilbehør.

Vi utfører også broderioppdrag av navn eller motiver. Vi har lagt vekt på god kvalitet og godt håndverk som bygger på lange tradisjoner kombinert med den enkelte kunde's ønsker. Det er mange fine detaljer med bruk og kombinasjoner av broderinger, blonder, perler og bånd.

Nå i 2013 har vi 3 meget dyktige og fleksible skreddere som reparerer, syr om og syr hva du måtte ønske, reparerer syr om og monterer Bunader i fleng, syr gardiner for å nevne noe. (Gå inn på Kundereferanser for å se mer)

Her noen bilder fra sammenkomsten vi hadde sammen med de ansatte på Airporthotellet søndag 26. mai 2013. Vi trengte dette alle sammen etter alt hardkjøret til 17.mai

Her er noen bilder fra arbeidet med den nye fanen til Skadberg skole: